fredag 5 juni 2009

Nu är vi snart Göteborgare!

Var och kolla på en annan lägenhet, i Kortedala, i onsdags. Den var jätteschysst, billigare än den första och bättre läge, så jag ringde hyresvärden idag och hon sa att jag fick den! Oh, happy day!

Det är en tvårummare, ganska liten (53 kvm), 50talsstuk, badkar, balkong, klädkammare m.m. Agnes ska ju flytta med så vi pratar om att hon kanske får bo i klädkammaren, haha, men vet inte riktigt om det får plats. Annars var den väldigt charmig, fast när vi kollade så höll de som bor där på att flytta så det var flyttlådor överallt vilket antagligen gjorde att den kändes lite mindre.. Och parketten (eller vad det nu var..) i vardagsrummet var verkligen gräslig! Får skaffa en stooor matta.  

Inflyttning 1 juli, det är jättesnart! Får hoppas att jag får mina skattepengar innan midsommar som utlovat annars kommer det att bli tight... Har bara en säng och massor muminmuggar för tillfället, hehe.

Och Alex skulle vara hemma hela juli så han får hjälpa till med inredning och komma med kreativa förslag på hur man ska få lägenheten att se möblerad ut.. 

Åååh, vad gött! ;)

Inga kommentarer: