tisdag 8 april 2008

Clear Eyes. Full hearts. Can't lose!


Wohoo! Mot alla odds kommer det en tredje säsong av underbara Friday Night Lights på NBC till våren! (Våren 2009 of course). För er som inte vet kretsar serien runt ett fotbollslag och deras coach i en liten stad i Texas. De flesta kritiker har varit jättepositivt inställda till Friday Night Lights men serien har haft väldigt låga tittarsiffror och det var nästan helt säkert att den skulle avslutas efter andra säsongen och på grund av den hemska manusförfattarstrejken slutade säsong två mitt i säsongen med inga avslutade storys whatsoever, så det känns skönt att FNL-gänget får ännu en säsong så de åtminstone kan knyta ihop säcken om inte tittarsiffrorna tilltar.

På tal om strejken så börjar tv-tablåerna sakta men säkert återfå sin ursprungliga uppställning, ett flertal serier börjar igen nu under de kommande veckorna vilket är mer än välkommet! Tyvärr är det ju ett par serier som inte kommer att återkomma förrän till hösten, exempelvis heroes, på grund av att redigeringen tar så pass lång tid. Men vi får väl hålla till godo med det som erbjuds…

Lyssnar på Håkans nya skiva nu, har inte riktigt helt bestämt mig om vad jag tycker om den som helhet än, men att det finns ett par riktigt starka spår är det inget tvivel om. Får ta och lyssna lite mer och återkomma.

Inga kommentarer: